Протест против францускиот предлог во 19 часот пред Влада, преку МНР до Собрание

by Fokus 13:08
13:08

Протестот против францускиот предлог ќе започне вечерва  во 19:00 пред Владата, а потоа ќе продолжи преку Министерството за надворешни работи до Собрание на Република Македонија.

Граѓаните и денеска масовно ќе се спротивстават на понижувачкиот предлог за Македонија со кој се прифаќаат сите бугарските услови.

Поврзани новости