Протест на хонорарците: Заедно сме посилни!

by fokus 12:45
12:45

„Заедно сме посилни“, извикува топлата што протестира против владината законска интервенција за плаќање на придонеси од страна на хонорарците.

На патот од собранието кон Владата, преку Министерството за труд и социјала, тие ги повикуваат сите граѓани и случајни минувачи да му се приклучат на протестот.

- Advertisements -

На дел од транспарентите може да се прочита „Не за државен рекет“, “Даночниот рај се претвори во пекол“, „Намалете ги хонорарите на функционерите“…

protestProtest 1 Protest 2

Поврзани новости