Пронајдена жената која утрово исчезна во Скопје

by fokus

Баба Трајанка која утрово исчезна во Скопје, вечерва е пронајдена и како што не извести нејзината внука се е во ред.

Утрово баба Трајанка излегла од својот дом во Кисела Вода по што и се изгубила секаква трага.

Поврзани новости