Професорски пленум: Порано студентите учеа од нас, а денес ние учиме од нив!

by Fokus

На протестот пред владата против државниот испит, се обратија и претставници од Професорскиот пленум.

– Порано студентите учеа од нас, а денес ние учиме од нив – порачаа тие.

Според нив, владата не може да ги чуе зашто воопшто не ги разбира.

– Затоа, ние сме тука да ги спречиме – рече ден од нив.

Поврзани новости