ПРЕЗЕМЕТЕ БЕСПЛАТНИ 50 ЕВРА и тргувајте со акциите на Ферари на берза

by fokus

Основан во далечната 1939 година Ферари стана синоним за брзина и луксуз. Спортските модели кои излегуваат од италијанската фабрика за автомобили станаа сон за многу. И додека продажбата на автомобили расте, расте и вредноста на акциите, кои последната година се зголемија за околу 25%.

FXLider, на сите читатели на Фокус, дава бесплатни 59 ЕВРА за тргување со цената на акциите на Ферари (таканаречени CFD), на светската берза, единствената берза на која можете да тргувате и кога цените растат, но и кога цените паѓаат.

Бесплатни 50 ЕВРА за тргување со цената на акциите на Ферари можете да превземете овде.

На горниот линк можете да ги погледнете правилата и условите.

Модел J50

Славејќи го своето полувековно присуство на јапонскиот пазар, оваа компанија пред 15 дена во Токио го представи моделот Ј50- одраз на футуризмот, хедонизмот и високите колекционерски очекувања. Ќе се понудат десет возила, а се претпоставува дека цената ќе се пишува со седум цифри.

Бесплатни 50 ЕВРА за тргување со цената на акциите на Ферари можете да превземете овде.

На горниот линк можете да ги погледнете правилата и условите.

ИЗЛЕГУВАЊЕ НА БЕРЗА

После разделувањето од Фиат Крајслер во посебна компанија, црн коњ на жолта позадина,
прерасна во јавна компанија со излегувањето на Њујоршката берза во октомври 2015 година, а
нејзината сегашна пазарна капитализација изнесува 11 милјарди долари. Амбициозниот план,
на тогашниот нов извршен директор, Serđ Markione бил да се соберат 900 милиони долари.
Ферари како независна компанија ја зголеми продажбата на возила и што е најважно, ги подигна
очекувањата за идните продажби

Бесплатни 50 ЕВРА за тргување со цената на акциите на Ферари можете да превземете овде.

На горниот линк можете да ги погледнете правилата и условите.

ПОРАСТ НА ПРОДАЖБАТА НА ВОЗИЛАТА

 

Најзаслужни за пораст на продажбата се осмоцилиндричните модели, од кои се истакнуваат спортските модели 488 GTB и 488 Spider, како и моделот Ferrari California, сите во ценовен распон од 200.000 до 300.000 американски долари.  Компанијата се држи до својата работна филозофија која го фаворизира луксузот, висок квалитет на изработка и просечна цена на возило над 190,000 долари . Заработката по една акција во сите последни четири квартали беше над очекувањата, и до 20% повеќе.

Бесплатни 50 ЕВРА за тргување со цената на акциите на Ферари можете да превземете овде.

На горниот линк можете да ги погледнете правилата и условите.

 

FXLider има соработка со Fortrade Limited – компанија која е авторизирана и регулирана во UK од страна на FCA (Financial Conduct Authority) под лиценца со број 609970.

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни да сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. FXLider не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да проистекнат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи спрема нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.

Поврзани новости