Прес – конференција на вицепремиерот Никола Димитров (во живо)

by Fokus 12:18
12:18

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров одржува прес-конференција по повод мандатното писмо во кое што е содржана мисијата и задачите на Секретаријатот за европски прашања.

Прес-конференција на ЗПВ Димитров – мисијата и задачите на ​СЕП

Publiée par Secretariat for European Affairs sur Samedi 17 octobre 2020

Поврзани новости