Прекин на водоснабдување на три улици во Скопје

by fokus
ЈП Водовод информира дека поради уличен дефект на ул. Самоулова 9, ќе има прекин на три скопски улици.
„Ве известуваме дека на ден 12.11.2018г.поради уличен дефект ф 400м.м.на
ул.Самоилова 9 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од улицата
Самоилова ,Лазар Личеновски и Црвена Скопска Општина 09:30 часот до
завршување на дефектот“, се вели во соопштението на ЈП Водовод.

Поврзани новости