Прекин на сообраќајот до Галичник поради градежни активности

by Fokus 10:22
10:22

На патниот правец Маврови Анови, село Галичник поради изведување градежни работи, односно асфалтирање, сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 10 и 16 часот.

Како што информираат од АМСМ работите ќе се изведуваат само во работни денови, почнувајќи од денеска до 20. овој месец.

Поврзани новости