Предавањето на извештајот во 16:30 часот, наместо во 14:30

by Фокус 14:36
14:36

Според последните информации кои доаѓаат од амeриканската амбасада во Скопје, предавањето на извештајот со оценката од меѓународната заедница за тоа дали има услови за одржување на избори на 24 април, ќе се случи во 16:30 часот. Извештајот ќе му биде предаден на техничкиот премиер Емил Димитриев.

Потоа, се очекува американскиот амбасадор во земјава Џес Бејли и заменикот на евроамбасадорот Аиво Орав извештајот и оценката на меѓународната заедница да ги презентираат пред медиумите и јавноста.

- Advertisements -

Поврзани новости