Пред Собрание повторно се слушаат „бомбите“

by Фокус 18:41
18:41

Демонстрантите од пред Спецеијалното јавно обвинителство стигнаа пред Собранието. Таму на озвучување се пуштаат снимените разговори на владиниот врв кои лани ги објавуваше опозицијата. Пуштена беше „бомбата“ во која поранешниот премиер Никола Груевски разговара за кинеските провизии за изградбата на автопатите.

i son sobb

 

Поврзани новости