Пратеникот Амди Бајрам спиеше во Собрание, додека колегите поставуваа пратенички прашања

by fokus

Пратеникот Амди Бајрам денеска ја преспа речиси целата собраниска седница, на која неговите колеги поставуваа пратенички прашања. Седницата почна неколку минути по 11 часот, а траеше до околу 14 часот.

Дека Бајрами спие можеше да се види кога пратеникот од БЕСА, Реџеп Мемеди, од место постави дополнително прашање, а пред него слатко дремеше Бајрами.

Тој од пред неколку дена ја напушти коалицијата со ВМРО- ДПМНЕ.

Поврзани новости