После долго време падна седмица на Лото-530.000 евра во Кичево

by Fokus

Вечерва падна  седмица на лото во Кичево.

Се работи за рекордната Лото добивка од 32.921.304 денари или околу 500.000 евра.

Добитната комбинација гласи 2,10,11, 12,24, 36,37 , а лото ливчето било уплатено во објект „Детелинка“ во Кичево.

Поврзани новости