Поштарите денеска на маратон во Прилеп

by fokus 10:47
10:47

Во Прилеп денеска ќе се одржи вториот по ред Поштенски маратон.

Маратонот, освен рекреативен карактер има и хуманитарен – секоја котизација од пријавените тркачи ќе биде донирана на фондот на Црвениот крст за помош на поплавените подрачја во Македонија.

Поврзани новости