Поранешниот градоначалник на Вевчани не можел да се оддели од фотељата, па си ја земал дома

by fokus 21:36
21:36

Поранешниот градоначалник на Вевчани, Цветомир Угриноски при неговото заминување од општината со себе си ја земал и фотељата, објави новиот градоначалник, Сашо Јанкоски.

-Иако екс градоначалникот при неговото заминување со себе си ја понел и фотељата, денес од страна на Наум М. Бебекоски, Општина Вевчани доби донација нова фотеља. Историјата се повторува бидејќи и неговиот покоен татко Момчило Бебекоски при формирање на Општина Вевчани ги донира првите компјутери.
Огромна Благодарност од мое име и од името на Општина Вевчани до оваа хумана фамилија, објави Јанковски.

- Advertisements -

 

Поврзани новости