Поради уличен дефект ф-125 милиметри на улица „Лондонска“ 9б, прекинато водоснабдувањето

by Fokus

Поради уличен дефект ф-125 милиметри на улица „Лондонска“ 9б, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од оваа улица.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:00 часот, па до завршување со санација на дефектот.

Поврзани новости