Поради штрајк граничниот премин Евзони ќе биде затворен за секаков вид сообраќај

by fokus 20:01
20:01

 Поради штрајк на грчките царински служби Граничниот премин Евзони ќе биде затворен за секаков вид на сообраќај од 05:00 часот на 24.11.2020  до 05:00 часот на 25.11.2020 година, информираат од МВР.

– Раководителот на смена на ПС за ГП и ГН Богородица е информиран од раководител на смена на ГП Евзони дека поради 24 часовен штрајк на грчките царински служби, ГП Евзони ќе биде затворен за секаков вид на сообраќај од 05.00 часот на 24.11.2020  до 05.00 часот на 25.11.2020 година, се вели во соопштението од МВР.

- Advertisements -

Поврзани новости