Поради дефект прекин на водоснабдувањето на неколку улици во Драчево

by fokus 13:59
13:59

Прекин на водоснабдувањето има поради уличен дефект од ф-5/4 на Јустинијан Први 65 во Драчево.

Поради дефектот, прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците од следните улици: Јустинијан Први,Речиште и Сердарот.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 13:45часот до санирање на дефектот.

Поврзани новости