Попоски: Меѓу двата анкетни листа има 3 години разлика

by Фокус

Едниот анкетен лист го поднесов во 2014, а другиот во 2017 година, затоа се разликуваат, реагира министерот за надворешни работи Никола Попоски на прес конференцијата на Петре Шилегов од СДСМ дека пријавил различни податоци во два анкетни листа.

-Порастот во заштедата на сопругата на Попоски како и неговата лична заштеда се должи на периодот на поднесување на едниот и другиот анкетен лист, по што е логично, пратеникот Попоски и неговата сопруга да имаат поголеми заштеди – истакна Попоски.

Поврзани новости