Полицијата вработува 50 души со високо образование

by Фокус

Министерството за внатрешни работи денеска објави облас за вработување на 50 лица со високо образование. Меѓу тие педесетина има место за луѓе со образование од областа на информатичка технологија, кадри обучени за телекомуникациите, дипломци од Природно математички факултет на насоките хемија, физика и биологија и од Машинскиот факултет, правници, економисти и кадри со Факултет за безбедност.

На овој линк го имате целиот оглас.

Поврзани новости