Погледнете го мегаломанскиот предизборен спот на партијата на Ердоган

by Фокус 11:59
11:59

Според стилот на владеење и особено спород односот кон независните медиуми и опозицијата воопшто, постои основа да се прави споредба помеѓу начинот на владеење на премиерот Никола Груевски кај нас и на премиерот Реџеп Таип Ердоган во Турција.

Ама според квалитетот на предизборните спотови, нашиве можат вода (и тоа со локум) да им носат на Турците. Погледнете го:

- Advertisements -

Поврзани новости