Почина првиот македонски автомобилски новинар Томислав Биљарац – Томби

by fokus

Најстариот македонски автомобилски новинар познат Томислав Биљарац – Томби над 40 години активен во радио, новински изданија, магазини, ревии и протагонист во сите сегмети на автомобилската индустрија во нашата држава, денеска почина

Последна почит роднините и пријателите ќе оддадат утре на градските гробишта Бутел, а колегите и соработниците ќе оддржат кратка комеморација во амфитеатарот во АМСМ во 13 часот.

Поврзани новости