Почина познатиот кардиолог д-р Јосиф Наумовски

by Fokus

По кратко боледување денеска почина Јосиф Наумовски, доктор на медицински науки, истакнат интернист-кардиолог.

Тој беше еден од основоположниците на коњичкиот спорт во Македонија, хуманист и вљубеник во уметноста.

Поврзани новости