Почина мајката на Бошкоски, не успеа да ја види за последен пат

by Фокус 19:47
19:47

Почина мајката на Љубе Бошкоки. Тој не доби дозвола да ја види. Барање имаа поднесено и адвокатот и неговите сестри, но одговорот беше негативен.

Таа не успеа да го дочека да излезе и од македонскиот затвор, иако му праќаше пораки дека ќе го дочека да излезе како што тоа се случи со Хаг.

Бошкоски по одбивањето да се види со болната мајка напиша писмо до неа кое беше објавено од медиумите.

- Advertising -

Поврзани новости