Почина Јовица Угриновски

by Fokus

По тешко боледување на 77 годишна возраст почина некогашниот претседател на ФПСМ, доктор Јовица Угриновски.

„Со огромна жалост сакаме да ве известиме дека утрово на 77-годишна возраст по тешко боледување почина нашиот ценет и почитуван Проф. Д-р Јовица Угриновски.

Проф. Д-р Јовица Угриновски беше основач и претседател на Управниот одбор на “НЕУРОМЕДИКА”.

Менаџерскиот тим и сите вработени изразуваат огромна почит и благодарност за соработката и успесите во работењето.

Вечна му слава!, објави “НЕУРОМЕДИКА”.

Поврзани новости