Почина Хајан Селмани, еден од најуспешните македонски претприемачи

by fokus 22:14
22:14

Почина Хајан Селмани сопственик на компанијата Haselt, која освен во земјава, канцеларии има во Америка и Европа. Тој важи за еден од најпрогресивните македонски претприемачи, говорник, филантроп, учесник во многу акции, човек кој понудил извозни решенија во ИТ секторот.

Одржал најмалку 400 предавања и јавни говори на тема претприемништво, технологија, лидерство и мотивација.

- Advertisements -

Поврзани новости