Победничка атмосфера во СДСМ

by fokus 21:52
21:52

Во прес центарот на СДСМ веќе се чувствува победничка атмосфера, бидејќи од терен им пристигаат позитивни резултати.

СДСМ веќе има информација дека однела победа во голем дел од селата, бидејќи овие места поради помалиот број на гласачи, најбрзо се пребројуваат, а особено во оние во кои претежно живее албанско население.

- Advertisements -

И.М.

Поврзани новости