Пејачот Петар Грашо заврши во болница

by Фокус 18:54
18:54

Популарниот пејач Петар Грашо завршил во болница.

„Индекс.хр“ објави дека на Грашо поради напорен распоред и брзо темпо на живот му паднал имунитетот.

„Прими витаминска инјекција и не станува збор за посериозна ситуација“, кажа менаџерката Мартина Подгорски.

Поврзани новости