Патниот правец Дреново – Прилеп е затворен за камиони поради снежни врнежи

by Fokus

Забрането е движење за тешки моторни возила на патот Дреново – Прилеп, поради обилните врнежи од снег.

Од 17 часот сообраќајот на магистралниот пат – А2 Куманово – Крива Паланка е пуштен наизменично за сообраќај.

Поврзани новости