Откажан утрешниот протест

by fokus 00:58
00:58

Протестот за утре е откажан, објавија организаторите од Плоштад Слобода.

Претходно на социјалните мрежи тие повикуваат на протест за поддрша на жртвите и раселените од скопските поплави, но и на протест на кој што ќе се бара одговорност.

Поради организација на хуманитарна изложба за собирање средтства за поплавените протестот е откажан.

Поврзани новости