Орав: Порано беше името, сега има и други проблеми

by Фокус

Покрај проблемот со името, Македонија треба сериозно да работи на полето на борбата против корупцијата, судството и на слободата на медиумите, проблеми коишто земјите во регионот треба да ги решат со време, изјавил вчера евроамбасадорот Аиво Орав вчера на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово за време на предавање за проширувањето на ЕУ. Изјавата ја пренесе Лајм.

Поврзани новости