Општина Виница вработува советник за урбанизам со музичко образование

by fokus 13:57
13:57

Општина Виница вработува советник за урбанизам кој може да има завршено и музички уметности.

Во огласот за вработување во посебни услови за советникот за урабанизам стои дека треба да има завршено „Архитектура, урбанизам и планирање“, „Градежништво и водостопанство“, а еден од условите е и „Музички уметности“.

urbanist-777x437

 

 

 

Поврзани новости