Охридски ресторан: Не разведувајте се од жената бидејќи не знае да готви, хранете се кај нас а жената задржете ја како хоби

by fokus 11:06
11:06

Со цел да привлечат што повеќе туристи во летната сезона, градовите низ целиот свет се трудат на што поинвентивен начин да им станат „таргет“ за летен одмор за луѓето.

И туристичките места низ Македонија се обидуваат да станат атрактивни а туристите, но очигледно е дека некои тоа го прават на невкусен начин, кон сопругите. Еден ресторан во Охрид реши да се пошегува на сметка на сопругите, на кои секако нема да им се допадне тоа.

- Advertisements -

Поврзани новости