Ограбен домот на новинарот Томислав Кежаровски за Нова Година

by Фокус

За време на новогодишната ноќ, бил ограбен домот на новинарот Томслав Кежаровски.

„Двата лаптопа на Томче се земени, мобилен со германскиот број е земен, а другите постарите не се земени. Таблет не, компјутерот на ќерка ми не, погодете сами што барале. Во собата на ќерка ми само претурале, одземени се два часовини и две ланчиња. Од мене земен е часовник и алка. Грабеж ама и не треба да личи многу на грабеж, нели?“, напиша на фејсбук сопругата на Кежаровски, Марина Кежаровска.

Таа воедно сподели и фотографии во каква состојба го затекнале нивниот дом кога се вратиле од новогодишната прослава.

Поврзани новости