Официјално прогласена најдобрата фотографија од Скопскиот Маратон

by Фокус 14:25
14:25
Прво место, за најдобра фотографија од Скопскиот Маратон освои фоторепортерот на “Фокус“ Томислав Георгиев.
13260114_10154340981026435_4513630401194126220_n