Одрон на „Стража“ зафатил една коловозна лента

by fokus

На магистралниот пат Кичево-Гостивар, на превојот „Стража“, сообраќајот се одвива отежнато поради одрон на камења.

Од АМСМ информираат дека од одронот е зафатена една коловозна лента кај Тајмишка раскрсница.

Поврзани новости