Обоена бараката на Пазарна инспекција, демонстрантите отидоа кај Груевски

by Фокус 18:57
18:57

Бараките во кои се наоѓаат канцелариите на Пазарната инспекција на денешниот протест добија балони со боја како и другите институции од кои се незадоволни граѓаните кои ја поддржуваат Шарената револиција.

Демонстрантите носат транспаренти на кои пишува „Да му ја запалиме кафаната – Владина мерка за развој на економијата“ и „Извршители наместо инвеститори ни дишат во врат“.

paz pazz

Поврзани новости