Новиот PEUGEOT e-RIFTER, подготвен за целосна електрификација!

by Fokus 12:26
12:26

Брендот PEUGEOT продолжува со глобалната стратегија за електрификација на целата своја гама на патнички возила.

Со цел полесно да ги испланирате Вашите лични патувања, PEUGEOT RIFTER сега е достапен со 100% електричен мотор.

- Advertisements -

Брендот PEUGEOT е особено горд што може да го претстави новиот електричен модел PEUGEOT e-RIFTER.

Совршено олицетворение на моќта на изборот, доаѓа со:

  • Опсег до 280 km – WLTP,
  • 2 должини (стандардна и долга) и до 7 места за патници,
  • Багажник до 1.050 L и 5 седишта,
  • Капацитет на влечење од 750 kg.

Креиран по оригиналните стилски кодови на Брендот со највисок употребен квалитет, без при тоа да се нарушат перформансите и овозможувајќи пристап до центарот на градот со сообраќајни ограничувања, без присуство на CO2

Новиот PEUGEOT e-RIFTER ќе ги исполни сите Ваши очекувања во однос на пространа и технолошка внатрешност, посебно со Новиот дигитален PEUGEOT i -Cockpit®

 

 

 

 

Поврзани новости