Новинарите избираат претседател меѓу Насер Селмани и Семи Мехмети

by Фокус

Новинарите денеска избираат претседател на ЗНМ помеѓу двајцата кандидати, актуелниот претседател  Насер Селмани и Семи Мехмети, првиот човек на порталот almakos.com, кој важи за еден од најчитаните портали на албански јазик во земјава.

Освен претседател во моментов се избираат и нови членови на управниот одбор, членови на надзорен одбор и членови на совет на чест.

Поврзани новости