Нова седница на Врховен суд за легитимноста на „бомбите“

by Fokus 10:00
10:00

Врховниот суд на Република Македонија денеска во 12 часот ќе одржи продолжение на општата седница на која ќе ја разгледува законитоста на „бомбите“, односно можноста прислушуваните разговори да бидат користени како докази.

– Ќе се разгледува рефератот по правното прашање „Дали доказите кои се стекнати на незаконит начин можат да бидат употребени како доказ во судска постапка – се наведува во соопштението на Врховниот суд.

- Advertisements -

Поврзани новости