Нова Консалтинг Ве учи на вештини: Како до подобра работна позиција?

by Фокус

Креирање на идни менаџерски кадри кои ќе стекнат знаења за даноци, анализи, пресметки, контрола на работењето и логичко расудување, а не само евидентирање на сметководствени настани, е главната цел на предавачите на Нова Консалтинг, инаку докажани извршни директори и овластени ревизори.

ПОПУСТ 10% + 10%  за пријавување до 31.08.2015

Од Нова Консалтинг велат дека е многу значајна потребата од практична едукација и усовршување на финанските работници како услов за успешна интеграција во бизнис заедницата. Денес да се поседуваат пошироки знаења и вештини од една област не претставува само амбиција, туку и потреба која ја наметнува пазарот на труд.

IMG_2977-Edit

„Нашите обуки се значајни како за младите кои штотуку навршуваат високо образование, а немаат практично искуство кое честопати е предуслов за вработување, така и за сите оние кои имаат амбиција да бидат или се наоѓаат на менаџерска позиција во финансиските сектори. Тука спаѓа и онаа група на сегашни или идни претприемачи кои сакаат да се запознаат со даночното законодавство заради намаллување на даночната изложеност во нивната компанија. Покрај тоа, оваа проблематика секако ги засега најмногу и оние кои се стремат кон даночните консултанти бидејќи на обуката добиваат практична примена на сите закони поврзани со оваа област. Со оглед на динамиката и апетите за раст и развој на бизнисите денес, овие знаења и вештини кои ние ги пренесуваме на нашите слушатели се неопходни за успешна интеграција во бизнис заедницата“, вели Кристина Тилиќ.

Бидете учесник на најпосетуваната обука во Македонија во организација на Центарот за обука:  Нова консалтинг и едукација. Досега 2000 задоволни учесници, 20 годишно искуство во едукација на вработени во финансовиот сектор, современо опремени простории, тестови, проекти, прирачници, софтвер.

ПРАКТИЧНИ ВЕШТИНИ ВО СМЕТКОВОДСТВОТО И КОНТРОЛА  НА ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ

Учесници на обуката може да бидат сите заинтересирани без разлика на возраста, стручната подготовка и работното искуство, што сака да се стекне со практични вештини во областа на сметководството, даноци, анализи, пресметки, контрола на работењето и логичко расудување.

Стекнатото знаење од обуката претставува солидна основа за успешно работење на слушателите во: финансискиот сектор на компаниите од бизнис сферата, од државните органи или работа во банка.

Термини

10-ти Септември, вторник/четврток од 17:00 до 19:45 часот

14-ти Септември, понеделник/среда од 17:00 до 19:45 часот.

Тренери

Наставата е водена од докажани тренери, овластени ревизори и извршни директори кои своето 20 годишно искуство несебично го пренесуваат на сите оние кои имаат за цел својата визија да ја реализираат со знаење.

ЦЕНА

Редовна цена 18.000

ЦЕНА СО ПОПУСТ

16.200 денари за вработени

14.600 денари за невработени

Плаќање на три рати

Пријавување

Секој учесник треба да достави ПРИЈАВА ЗА ОБУКА,

http://www.novakonsalting.mk/prijava.php

Контакт (02) 3 22 00 54, 070 383 052, 078 383 053, 078 383 093 www.novakonsalting.mk

IMG_3005-Edit

Поврзани новости