НОВА: 15 жртви во невремето, информира МВР

by fokus

По вчерашното невреме МВР информира за 15 потврдени жртви.

Жртви се потврдени во Арачиново и областа, Сингелиќ и Стајковци како најпогодени места од невремето, велат од МВР за НОВА.

Вчерашното невреме е незапаметено во поново време во Скопје и околината. Неколку часови беснееше вистинска бура, со поплавеми улици, откорнати дрвја, свлечишта.

Најлошо е во околните села и населени места на Скопје.

 

Поврзани новости