Нормализирано водоснабдувањето на Призренска 2

by fokus 12:45
12:45

Јавното претпријатие Водовод и канализација известува дека е саниран дефектот на улица Призренска 2.

По санацијата, водоснабдувањето на жителите на улицата е нормализирано во 12:40 часот.

Поврзани новости