Нормализирано водоснабдувањетон бул. Александар Македонски

by fokus 14:20
14:20
ЈП Водовод и канализација успеа да го нормализира водоснабдувањето, санирајќи го дефектот на булевар Александар Македонски бб.
„Ве известуваме дека дефектот на шибер ф-600 мм на Бул. Александар Македонски бб ( во близина на семафорите) е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 24.08.2018 во 11:30 часот“, велат од ЈП Водовод и канализација.

Поврзани новости