Нормализирано водоснабдувањето во Ченто

by fokus 12:29
12:29

Јавното претпријатие Водовод и канализација известува дека е саниран дефектот на ул. Ордан Пиперката во населба Ченто.

По санацијата, водоснабдувањето е нормализирано во 12:15 часот.

Поврзани новости