Нормализирано водоснабдувањето на улиците 376 и Максут Садик

by fokus 12:10
12:10
Јавното претпријатие Водовод и канализација информира дека е саниран дефектот на раскрсницата на улиците 376 и Максут Садик.
По санирањето, во 12:00 часот е нормализирано и водоснабдувањето.
Ве известуваме дека на 08.05.2018г, дефектот на ул.376 раскрсница со Максут Садик е саниран и водоснабдувањето е нормализирано во 12:00 часот

Поврзани новости