Нормализирано водоснабдувањето на ул. Орце Николов

by fokus 10:29
10:29
Јавното претпријатие Водовод и канализација известува дека е саниран дефектот на приклучна ф-3/4 на ул. Орце Николов бб кај Вардар Мебел.
По санацијата, водоснабдувањето е нормализирано на 10.05.18 во 10:15часот.

Поврзани новости