Нормализирано водоснабдувањето на ул. Лазар Личеноски 31

by fokus 11:18
11:18

По промената на шибер Ф-80мм на улицата Лазар Личеноски 31, водоснабдувањето е нормализирано, известуваат од Водовот.

Од јавното претпријатие додаваат дека со санирање на проблемот завршиле во 11:00 часот.

Поврзани новости