Нормализирано водоснабдување во Визбегово

by fokus

ЈП Водовод и канализација информираше за нормализирање на водоснабдувањето во Визбегово.

„Ве известуваме дека на 05.04.2019г. дефектот од страна на ЕВН е саниран водоснабдувањето е нормализирано за корисниците на Визбегово, велат од ЈП Водовод и канализација.

Поврзани новости