Нормализирано водоснабдување во Топаана

by Fokus 19:18
19:18

ЈП Водовод и канализација успеа да го санира дефектот на огрлица од ф 300 мм на ул. 376 бр. 43, Топаана.

„Ве известуваме дека дефект на огрлица од ф 300мм на ул.376 бр.43 Топаана езавршен и водоснабдувањето е нормализирано во 17:30 часот“, велат од ЈП Водовод и канализација.

- Advertisements -

Поврзани новости