Нормализирано водоснабдување на улица Мариовска

by fokus 12:52
12:52

ЈП Водовод и канализација ифнормираше за санирање на дефект и нормализирано водоснабдување на улица Мариовска.

„Ве известуваме дека најавениот дефектот на 20.03.2019г.на улица мариовска спротив бр.6 е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 20.02.2019г. во 12:25 часот“, велат од ЈП Водовод и канализација.

Поврзани новости